Zikkurat Színpadi Ügynökség

Vendégkönyv
[2045 bejegyzés]

Írjon vendégkönyvünkbe!

Zikkurat
Kedves Roland!
Sajnos egyenlőre nem tervezzük kiadni az Illés sorozatot (nem is jelent meg korábban sem). Biztos akad olyan, aki felvette...
Egyébként itt is leírom, hogy az ismert műsorváltozás miatt a Hattyúdal koncertfilm 2011. május 21-én, 19:30-kor, a Duna Tv-n lesz látható.

2011-04-26

 
Bódi Roland
Érdeklődni szeretnék, hogy a Duna Tv-n vasárnaponként futó 13 részes Illés dokumentumfilm-sorozatot valamilyen formában lehet-e kapni, illetve, ha nem, akkor mikorra, vagy egyáltalán tervezik-e kiadni?

Üdvözlettel: Roland

2011-04-23

 
Dávid Levente
Tisztelt Adam L!

Engem személy szerint két dolog érdekelne:

1. Ön a valóságban él, vagy az interneten? Maga szerint csak úgy lehet megemlékezni egy emberről, ha teleírják a világhálót vele kapcsolatban? Nem elég személyesen gondolni rá?

2. Maga tényleg ismeri Illés Lajos életművét, hogy ilyet van bátorsága írni? Az \"Oh, kisleány\", és a \"Szemétdomb\" mellet tudna akár egy sort fejből idézni a \"Hogyha egyszer\" és a \"Szélvész ez a lány\" című dalokból? Ezek is Illés Lajos szerzeményei!

2011-04-04

 
Rosta Mária
Tisztelt Adam L!

Ön feltehetően nemigen olvasott az elmúlt időszakban /úgy a Hattyúdalt megelőző hónapokban és az azt követő hetekben/ újságokat. Mert akkor tudná, hogy Illés Lajos özvegye konkrétan letiltotta Szörényi Leventét arról, hogy egyáltalán kiejtse a száján Illés Lajos nevét! Arra a megjegyzésére, hogy Pásztory Zoli alapította volna az együttest, vagy hogy Levente kéredzkedett volna be az Illésbe – nos Ön feltehetően semmit nem tud az Illés együttes múltjáról. Mert akkor azt is tudná, hogy volt egy Illés a klasszikus verzió előtt is, és volt egy Illés utána is! Tőlük miért nem kéri számon Illés Lajos nagyságrendjét? Tudom miért. Mert ők nincsenek!!! Tehát ki köszönhet és mit a másiknak? Illés Lajos elvesztése nagy űrt hagyott a csapatban. Sok szeretettel emlékezünk rá – a tiltások miatt ezt csak a családi ebédeknél tehetjük meg. Rosta Mária

2011-03-23

 
Adam L.;
Nagyon szep es cifra ez a weboldal..de sajnalom hogy senkinek nem jutott eszebe hogy arrol az emberrol megemlekezzen aki ezt az egyuttest eletre keltette es lehetoseget adott a tobbi tagnak is a hogy sikert sikerre halmozzon azzal hogy tagja legyen az Illes egyuttesnek ..a Pasztori Zoltanrol megemlekeztek de szegeny Illes Lajosrol senki semmit nem emlit meg ezzel szemben a Szorenyi Levente munkassagarol minden lathato es olvashato...jaj javitosn ki valaki ha tevednek de a levente nem a lajosnak koszonheti hogy miutan bekeredszkedett az egyuttesbe a Szabolcsal a sok sikert? Es ezek utan sem neki sem masnak nemjutott eszebe valamit ennek a legendas egyuttesnek az alapitojarol vagy vezetojerol megemliteni... eleg szomoru hogy evekkel a halal utan sem volt senkjinek gerince ezt megtenni.Persze a megmaradt tagok csak a sajt fenyesitesukkel vannak elfoglalva mintsem hogy nehany sort vagy egy megemlekezo referenciat irjanak Illes lajosrol.. ami meg nem keso ha evek is teletek el azota miota elveszitettuj Illes Lajost. Az orok vilagossag fenyesedjen a sirja felett.
Amen..

2011-03-23

 
catapult
Engem az érdekelne, hány búcsúkoncert jön még. 1996 óta minden koncertjük ezzel a jelzővel van ellátva...

2011-02-03

 
B. Zsolt
Érdekődom.
Jelent-e meg a közelmultban olyan daloskönyv ( 1964-71 ig)az ILLÉS-től /vagy/és a FONOGRÁF-tól ahol a szöveg mellett kotta is található. Tehát egy lekottázott daloskönyről érdeklődnék. Amenyiben igen, milyen módon juthatnék hozzá, ugyan is Canadában élek.
Köszönöm.
Zsolt

2011-01-26

 
Ádám Dénes
Kíváncsi lennék a véleményekre milyen volt a dec 28-i Szörényi előadás

Ádám Dénes

2011-01-18

 
Ádám Dénes
Kíváncsi lennék a véleményekre milyen volt a dec 28-i Szörényi előadás


www.erdoszakerto.hu

2011-01-18

 
Feribá\'
Ilyen zenekar, mint az Illés, ilyen előadó,mint Levente nem lesz többé ebben az országban, lehet akármilyen magasztár, meg fixtraktor... Feribá\' /57/

2010-12-18

 

További bejegyzések:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |