Zikkurat Színpadi Ügynökség

Vendégkönyv
[2045 bejegyzés]

Írjon vendégkönyvünkbe!

zsófi
Kedves Mindenki !
Olyan szomorú, hogy ilyen ellenséges leveleket kell olvasni ahelyett, hogy örülnénk ezeknek a tartalmas és szép estéknek ami a Társulat
nyújt nekünk ! Örülni kellene, hogy 25 éve élvezhetjük Levente
kimagasló művét és nem kötekedni kellene .....nem ?
Aki békétlenkedni akar és szeret keressen másik fórumot de ne rontsa el a mi boldogságunkat !

2008-05-07

 
Rosta Mária
Tisztelt dr. Horváth Péter!
Nem szeretnék Önnek nagy csalódást okozni, de úgy vélem, hogy sem Molnár Ági, sem pedig Töreki Andi nem nagyon fog élni a felajánlással, mármint, hogy képviselje őket - felteszem valamilyen polgári peres ügyben, nem tudom ki, vagy kik ellen. De esetleg minden versenyzőnket is megkereshet, akik nem jutottak Ön szerint megérdemelt szerephez.Ajánlom e tekintetben a Megasztár és a Csillag születik veszteseit is. Cinikusnak tünhetek, pedig csak arra szeretném felhívni figyelmét, hogy ebben a körben nehéz lesz klienseket találni!Ez egy televíziós játék, egy showműsor.Ezt Önön kivül a versenyzők tudják.

2008-05-07

 
zsejke
Mélységes tiszteletemmel Szörényiék és a Zikkurat társaság tevékenysége mellett állok, de arra kell felhívjam a figyelmüket, ha most bármilyen szinten kihátrálnak Szikora János mellől, vagy halvány kételyt is ébresztenek az ő szereposztásának helyessége felől, akkor súlyos hibát követnek el,és a nagyon várt előadásnak csak ártanak vele. A fájdalomdíjjal lelkem szerint még úgy-ahogy egyetértek,( bár már ezt is Szikora János lejáratásának tartom), de a hírek szerint, azt is be fogják jelenteni, hogy a későbbiekben a két lány között megosztják a szerepet. Ez már pontosan a rendező döntésének a felülbírálása, és megalázó helyzetbe hozása, még akkor is, ha ő maga ez ellen nem tiltakozik (amit nem hiszek). Önök szerintem a lehető legjobb döntést hozták, amikor Szikora Jánost kérték fel az előadás megrendezésére, de ha tehtségtelen, gerinctelen rendezőre van szükségük, van ötletem, önök is nagyon jól ismerik .
Szikora János István a király előadása már létezik, de ez ma még csak az ő fejében él,ez még ma csak az ő víziója, ezért senki sem dönthet helyette. Leventéék nem kértek jogot arra, hogy a döntéseit megkérdőjelezhessék, akkor most se tegyék azt. A nézők meghírdetett jogai semmiben sem sérültek, az általuk megszavazott két jelöltből választott Szikora János. Amennyiben a közönség számára nem voltak egyértelműek azok szabályok, amelyek számomra teljesen nyilvánvalóak voltak, és az adásban többször is történt rá utalás a zsűri tagjainak részéről, valamint maguk a párbajozók is tisztánban voltak vele, akkor ezért vállalja magára a teljes felelősséget az adást rendező csapat.
Mellékesen Szikora János döntésének magam részéről nagyon örülök, és amennyire ajtót nyitott nekünk az előadás benne élő víziójára, azt gondolom, nagyon izgalmas előadás készül,olyan mélységei kerülnek felszínre a darabnak, amelyek még soha.Az általa vázolt Réka figurát azért testesíti meg jobban Flóra, mert őt a személyisége teszi alkalmasabbá erre, legalább is szerintem ezért választotta őt Szikora János. Mivel mindkét lány gyönyörűen énekel,egyenlő esélyekkel indultak a szerepért.Egyik lány sem profi színésznő, tehát egyikük esetében sem építhet a szakmai tudásukra a rendező, csakis a személyiségükre. Azt gondolom minden, amiről a rendező Réka kapcsán beszélt,a sebezhetőség, a megsebbzettség, a drámai erő, annak átélése és közvetítése kiolvasható volt Flóra szeméből. Mellé kell állni a csapatnak, hogy a megfelelő önbizalommal játszhassa el a neki kiosztott szerepet, és kétsége se lehessen arról, hogy ők ketten a rendezővel a maximális bizalmat élvezik az előadás létrehozói részéről. Ha én lennék az önök helyében, akkor a szombati István döntőn ezt is nyilvánvalóvá tenném, mert ez az előadás érdeke is. Mindkét lány méltatlanul került nagyon kellemetlen helyzetbe, ezért az Emesének átadandó faramuci pótdíj ürügyén Flórát is a lehető legpozitívabban avatnám a történésekbe.
Leventéék részéről nem volt szép, hogy a díj átadásakor saját véleményüket éreztették az amúgy is meggyötört lánnyal, ahelyett, hogy maximális bizalmukról biztosították volna. Nyilván mindenki számára egyértelmű, ha kicsit is akarták volna, kérhettek volna beleszólást a szereposztásba, a darabról való elgondolásba, legfeljebb felkérték volna azt a bizonyos másik tipusú rendezőt. Most már nem illenék hátra arcot csinálni.
Mindezek mellett én nagyon várom az előadást, drukkolok a sikeréért, és becsülöm az összes alkotóját.

2008-05-06

 
Dr. Horváth Péter
Bocsánat, az előzőben nem jól irtam az email cimem

2008-05-05

 
Dr. Horváth Péter
T. Rosta Mária !

El vagyok keseredve és mélységesen csalódtam Önben és a produkcióban. A zsűri döntése és Töreki Andi értelmetlen alázása is nagyon megdöbbentett, de az, hogy most Torma Emese is kap pénzt és szerződést, több, mint szánalmas. Ilyen alapon miért nem kap Töreki Andi is, aki végigcsinálta emelt fővel ezt a cirkuszt és messze kiemelkedett a női mezőnyből, vagy Molnár Ági, aki szintén 3 döntőt csinált végig becsülettel. Azt hiszem, ennek lesz még folytatása, mind a két lányt meg fogom keresni és felajánlom nekik jogi segitségem.

Tisztelettel
Dr. Horváth Péter

2008-05-05

 
zsófi
T. Ügynökség!

A Társulat c. műsor rendszeres nézője vagyok, nagyon színvonalasnak, s jó ötletnek tartom, hogy így álljon össze az István, a király szereposztása.
Most mégis elégedetlenségemnek kell hangot adnom. Ami most szombaton a Réka szerepdöntőn történt az példátlan. Véleményem szerint kár volt ilyen helyzetbe hozni mind a műsorvezetőt Gundel Takács Gábort mind a két Réka jelöltet Emesét és Flórát, akik értetlenül álltak a helyzet előtt, és persze nem utolsó sorban a zsűri többi tagját. Kérdem én, MI ÉRTELME VAN ÍGY A ZSŰRI SZAVAZÁSÁNAK? MIÉRT NEM MONDTÁK JÓ ELŐRE, HOGY A VÉGÉN MINDENKÉPPEN A SZIKORA ÚR DÖNT? (Vagy ez egy új szabály?) VALAMINT MINDEZ MIÉRT AZ UTOLSÓ ELÖTTI DÖNTŐBEN DERÜLT KI? Miért kell akkor ez a színjáték? Megjegyzem és csak színházszerető ember vagyok, aki nem igazán járatos színházi berkekben, így természetesen elhiszem és elfogadom, hogy a rendező dolga megítélni melyik jelölt a leginkább alkalmas az adott szerepre. DE! Olyan zsűri, ahol az elnök egymaga felülírhatja a többi tag véleményét, nos…furcsa. Ilyen egybehangzó szavazás talán csak Fejes Szandra esetében volt. „Kissé” csalódtam a verseny tisztaságában. Szívből gratulálok Emesének, nagyon-nagyon jó volt. Valamint sok sikert Feke Pálnak az István döntőhöz.

B. Zsófi (bisofi)

2008-05-05

 
Péter
Sziasztok! Elnézést, ha már szerepelt a kérdés. Sajnos Én nem találtam rá választ. Nem tudja valaki, hogy az 1983-as moziváltozatból miért hiányzik az Unom a politikát c. dal? Köszönöm a válaszokat! Üdv. Péter

2008-05-04

 
ildi
önök nme jelentetik meg a negatív kritikákat, más fórumokon százával írják. undorítóak önök!

2008-05-04

 
Novodonszki András
Az elmúlt adásban a Réka döntőben, az eddigi szerepdönőktől eltérően a zsűri elnöke átírta a szabályokat. Ezidáig végig úgy hirdeték, hogy az elnök szava 2-2- nél dönt. Most nem így történt, mert 4- 1 ellenére Szikora János szavazata döntöt.
A versenyzők arcán a műsorvezetőn és a sok internetes forumozok meglepődtek, hogy a szabályok átírhatóak. És, hogy gyakorlatilag le van minden előre osztva és ez kétségbe vonja az SMS szavazások tisztaságát is.
Sajnálom, hogy a müsort ilyen események árnyékolják be. Számomra csalódást okozott, május 03- án történtek......

2008-05-04

 
ildi
amit ma láttam, elakadt a szavam. négy egy arányban nyer valaki, s a másik kap szerepet, pénzjutalmat. ha jöv. héten pali nem párbajozik, szikora akkor is neki adja a szerepet?

2008-05-04

 

További bejegyzések:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |