Zikkurat Színpadi Ügynökség

Vendégkönyv
[2045 bejegyzés]

Írjon vendégkönyvünkbe!

Gabi
Nagyon sok boldog szülinapot kivánok Szörényi Leventének :)

2008-04-26

 
Rechtenwald Kristóf
Isten éltesse Bródy Jánost születésnapja alkalmából.

Emellett hadd gratuláljak a három szerephez jutott versenyzőnek: Fejes Szandrának, Varga Lajosnak és Simon Boginak.

Sok sikert nekik!

Kristóf

2008-04-07

 
bebe
Én többször láttam a Magyar Színházban az István, a király c. rockoperát.
Nagyon jónak tartom a rendezést, a koreográfia zseniális, a legjobb, amit láttam.
A szereplők nagyon tehetségesek, kiemelném Auksz Évát, akinek utánozhatatlanul gyönyörű a hangja, mint ahogyan ő maga is.
Örülök, hogy minden Szörényi műben láthattam, óriásit alakított az Árpád népében is. Ő azért a legjobb Réka nekem, mert a hangja és szépsége mellett azonosul a szereppel, minden mozdulata tökéletes. Sokan ajánlották már a honlapján lévő videókat, hanganyagokat, tényleg érdemes ezeket letölteni. Igazi különlegesség az erdélyi előadáson készült sok fotó, videó. ( Egy a nép, egy a magyar)

2008-03-31

 
Katica
Bogi megint nagy volt!!!
Csak igy tovább!!!

2008-03-30

 
Mackó
stealt-te nagyon el vagy tévedve!Egyrészt edinek teljes mértékben igaza van,aki vagdalódzik az pedig te vagy.Legalább olyan színházat írtál volna,ahol játszották az Istvánt.Mert a Pestiben ugyanis nem volt soha repertoáron.Te valamelyik másik darabbal kevered,kb.ennyit értesz hozzá.
Piroska- nem hiszem hogy így kéne reagálnod mások véleményére.Nem kell letámadni azt,aki másként gondolkodik.
Azt hinni,hogy a szereplők nem az utcán végzik 2-3 előadás után,tényleg borzasztó naivitás.

2008-03-27

 
Zoli
Edinek minden szavával egyetértek.Tök igaza van!

2008-03-25

 
Maggy
Nem is volt igazi fair play-díj a Vivien duettje Évivel.Kár volt Gundelnek annyira kihangsúlyozni,hiszen a kiesettek közül ketten is énekeltek, Kristóf István és Mező Zoli.Az lenne az igazi fair play, ha indulhatna legalább Gizella szrepéért.Így Bogival is igazi versenyhelyzetbe kerülnének.Molnár Ági a kiesése ellenére is versenyezhet,még 3 lehetőséget is kap.Egy betegség is lehet olyan súlyú, mint egy visszalépés.Ha meg a Gizellán alulmaradna,senki nem szólna egy szót sem.Győzzön a legjobb!Mindenkinek volt rosszabb teljesítménye is,és csak Viviennél vált végzetessé, ráadásul egy betegség miatt.

2008-03-25

 
Edi
Kedves sealth-örülök,hogy jól szórakoztál.Igen,nagyon sokat járok színházba,de azt nem állítottam,hogy egy konkrét színházban van minden jobb szereplő,vagy akár a Magyar színház előadása lenne az etalon.Egyedül Auksz Éváról mondtam véleményt és azt fenn is tartom.
Piroska kedves- ugyan miért gondolod,hogy a te véleményed fontosabb,mint az enyém??Mi az hogy hogy merek valamit gondolni és leírni???Hát pont úgy ahogy te is teszed.
És te tényleg ilyen naiv vagy,hogy elhiszed,hogy a versenyzők nem kerülnek az utcára???Ember te hol élsz?Látom rajtad is fogott már az idő vasfoga!

2008-03-24

 
fmihaly
Sziasztok,

1. ma már egyszer írtam, de akkor úgy tűnt, nem tudtam elküldeni az üzit. Ha netán mégis elküldte volna, akkor elnézést a duplikációért.
2. amit írok, nem harc, vagy vita veletek, csak vélemény.

Stealth,

ha 20 percig nevettél egy beíráson, akkor már megéri olvasgatni a vendégkönyvet.
Az én írásom nem lesz ilyen mókás. Szóval egytértek, válogatni kell a szereplőket az előadáshoz. De nem Ki Mit Tud-os formában, hanem a színházakat kellene járni. Hidd el, lenne ott megfelelő szereplő. Itt is vannak tehetségek (pl. Feke Pál és Bodnár Vivien nagyon ott vannak, jól lehet, Őket a színházban is láthaná a zsűri), de mégis, inkább a színházban kellett volna a zsűrinek válogatnia, hogy \"mi jön át, és mi nem.\"

Piroska,

szerintem meg igen is rangon aluli egy Ki Mit Tud-ról válogatni a szereplőket. Még jó, hogy az utolsó két versenyző közül a zsűri dönt.
Nem hallottam még egy jubileuni színházi előadásról vagy operáról sem, hogy ilyen formában álítják össze a szereposztást. Mindegy, ez van ezt kell szeretni. Az ősbemutatót úgysem múlják felül. Koppány nem lesz mégey olyan, mint Vikidál.
Még annyit, hogy Edinek, ha véleménye van nyugodtan írja meg. Ez fórum, vendégkönyv, nem pedig bátorságpróba, hogy mer-e írni valamit, vagy sem.
Pl. Alföldi sem retten vissza, még ha megbotránkoztatót mond, akkor sem.

Sziasztok!

ui. Kellemes Húsvétot!

2008-03-23

 
FMihaly
Sziasztok,

Stealth, igen kell a válogatás. De! Nem így. Hanem a Színházakba kellene beülni, és ha nem tetszik a rendezőnek, vagy a hozzáértőknek (\"nem jön át\"), akkor tovább kell kereslgélni. Nem pedig ki mit tud-ból kell bejuttatni szereplőket. Bár Feke Pál, ás Bodnár Vivien ott vannak a szeren.

Piroska,

az István a király egy rockopera. Szerintem nem így kellett volna válogatni, mondom ezt Neked is. Mint ahogy a Rigoletto jubileumi szerepére sem tehetségkutatóból válogatnak.
Pl. Csesznekre is azért mentem el, hogy megnézzem Vikidált és Varga Miklóst. Nekem számít, hogy kik játszák. Pl. Koppányt nem tudja hasonlóan eljátszani, mint Vikidál Gyula.

Üdv. M.

Kellemes Húsvétot Mindekinek!

2008-03-23

 

További bejegyzések:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |