Zikkurat Színpadi Ügynökség

Vendégkönyv
[2045 bejegyzés]

Írjon vendégkönyvünkbe!

EDINEK
\"Szegény Szörényi,ezt még most sem veszi észre.Hiába,az idő vasfoga...\"
Hogy mersz ilyeneket írni? Azért elgondolkodhatnál egy ideig, mielőtt publikálod a véleményed! Úgy látom nem is látod teljesen tisztán a helyzetet.
Ha utálod a műsort, akkor ne foglalkozz vele, ilyen egyszerű!
A Társulatot egyáltalán nem lehet egy kalap alá venni a Megasztárral. Elég nagy különbség van a két műsor között (kezdhetném a felsorolást azzal, hogy a Társulat esetében nem kerülnek \"utcára\" a versenyzők)!
Én úgy gondolom, hogy ez a műsor nem rangon aluli az István, a királyhoz! Lehetőséget ad az ismert, ismeretlen tehetségeknek és jó reklámot csinál a jubileumi előadásnak!
Kedves Edi! Csak arra kérném, hgy ne sértegessen ok nélkül másokat, főleg akkor, ha nincs igaza! És mi az, hogy az idő vasfoga??!! Ne haragudjon, de Ő százszor jobban észnél van, mint nagyon sok ember aki egyetemről kerül ki vagy akár az országot irányítja... Tisztelet a kivételnek!

Borbíró Piroska

2008-03-23

 
stealth
Kedves Edi !

Te ott voltál bármelyik előadáson is mostanában ??? Igenis nagyon kell ez a válogatás. Azt irtad, h mindegyik szerepre megvan a tökéletes most is. Na ezen pont 20 percig röhögtem. Láttam pl a Pestiben ... Csak azért nem jöttem ki 10 perc után, mert a közepén ültem. Koppány playbackról éneket olyan rosszul, h az szinte hihetetlen. Ne vagdalózzunk linkre a dolgokkal légyszi

2008-03-20

 
Gyöngyösy Ildikó
Kellemes Ünnepeket kívánunk (mindenkor) nagy szeretettel: Ildikó

2008-03-20

 
gabi
Köszi Edi, szerintem mindenki menjen el és nézze meg a Magyar Színházban az Istvánt!
Szenzációs előadás, szenzációs színészekkel, Auksz Éva egyenesen elragadó és kristálytiszta hangú. Igazi Réka!!!

2008-03-20

 
Edi
gabi-nálad a pont! Ez tök így van,én pl. ezért útálom ezt az egész \"versenyt\"Auksz a csúcs Réka.És a többi szerepre is vannak szuper profi énekes színészek.
Ez a műsor az M1 megasztárja.Szegény Szörényi,ezt még most sem veszi észre.Hiába,az idő vasfoga...

2008-03-19

 
Rechtenwald Kristóf
Kissé lezárva az elmúlt három hét - részben általam indított - polémiáját, szeretnék megkérni mindenkit, ne boncolgassa tovább a témát. Ez nem meghunyászkodás részemről, sokkal inkább tisztes visszavonulás.

Köszönöm szépen a kiállást. Megvallom, jobban örültem volna, ha senki nem áll elő különféle összeesküvés-elméletekkel. Petíciómban ugyanis jómagam semmi ilyet nem sugallmaztam. Valamint jobban örültem volna, ha az aggályait mindenki kulturált hangon adta volna elő.

Minden esetre, hiszem, előre kell néznünk! Szorítsunk A Társulat versenyben maradt tagjainak! Bodnár Vivient pedig a továbbiakban is reményeink szerint viszontláthajuk a Magyar Színház István, a király-előadásain Gizella szerepében.

* * *

S végül szeretnék kívánni az Ügynökség vezetőinek, valamint e fórum valamennyi olvasójának áldott húsvéti ünnepeket!

Kristóf

2008-03-19

 
sosto
Még mindig nem értem miért nem válaszolnak a szervezők a feltett kérdésekre.Itt nem csak Vivienért szólunk, hanem elsősorban a verseny tisztaságát kérdőjelezzük meg.Más versenyző is volt beteg, mégis végigcsinálta a produkciót.Úgy tűnik Bogi szereplése előre meg lett koreografálva. Miért nem láthattuk a nézők szavazatait? Én még mindig úgy gondolom ez nem méltó az \"István a a Király\" -hoz és egy közszolgálati médiában ez megengedhetetlen.

2008-03-19

 
gabi
Azt írjátok, hogy ez nem tehetségkutató verseny, hanem a legjbbak megtalálása a cél. Ha ez így van, hallgassátok már meg Auksz Éva Rékáját a honlapján hang- és videóanyagokban. A legjobb megvan. Mit is keres a Zikkurat?

2008-03-18

 
Gabi
De megértjük.És nagyon-nagyon sajnáljuk szegényt.De akkor azon estén kiesett a szabályok szerint,amikor is nem tudott eleget tenni a verseny feltételeinek.Legalábbis egy normális országban.De nem itt.

2008-03-17

 
FMihaly
V Bea,

ez nem egy tehetségkutató, hogy adjunk helyet a fiataloknak. Nem, ez válogatás a társulatra. Sajnos, hogy ledegradálták ezt a rockoperát tehetségkutaó versenyre. És mivel Vivien hangja jobb, ezért ot lett volna a helye a társulatban. Az, hogy bizonyított már, nem azt vonja maga után, hogy most már tegyék a sutba, hanem hogy a közönségnek tetszett már, többször is.

Jocika, jó hogy vagy nekünk...:-) Így van aki gondolkodik is...

De felesleges találgatni, hogy mi lett volna. Így alakult. Sajons.
Hajrá Vivien:-)

2008-03-17

 

További bejegyzések:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |