Zikkurat Színpadi Ügynökség

Vendégkönyv
[2045 bejegyzés]

Írjon vendégkönyvünkbe!

Maggy
Ha már így alakult, legalább kapjanak szereplési lehetőséget a kiesettek is a szerepdöntőkön, persze versenyen kívül.Még az is lehet, hogy szükség lesz rájuk,ha valamelyik szerepre nincs megfelelő ember.Mert ha ez szereposztó műsor, akkor nem a verseny az elsődleges, hanem a legmegfelelőbb szereplő megtalálása.

2008-03-17

 
margruber magdus
Pontosan arra gondoltam, hogy a leggagyibb való világ műsorban is nyomon lehetett követni a szavazatok állását, sőt az emelkedését is.Itt meg csak bejelentették a közönségszavazat eredményét.Így azt közölhettek, amit ők akartak.De nem is ez bosszat a legjobban, hanem az, hogy miért nem találtak jobb megoldást Bogi továbbjutására.Nem akarja őt senki bántani.Csak mivel Bogi nem volt versenyképes, ezért nem kellett volna senkit kiejteni.

2008-03-17

 
V~Bea
Elképesztő számomra, hogy egyesek mennyire nem tudják megérteni azt, hogy Boginak nem csak egy kis megfázása volt, hanem a tét a hangja volt. Egyáltalán az, hogy később tudjon beszélni. A másik, ha már ennyien állitják, hogy Vivien már bizonyitott, akkor miért nem nyugodnak bele és hagyják, hogy a fiatalabbak is bizonyitsanak?Hajrá Bogi!

2008-03-16

 
Anonymusnak
Ha jobban megfigyelted volna az előadást, vagy az a valaki aki ezt a Társulat oldalára felirta, nem mondanad ezt. Szulák Andrea még mielőtt rámutatott volna a kamera elkezdte a mondókáját, csak nem volt tisztán érthető, hogy mit mond. Aztán mikor Bogi abbahagyta, Szulák Andrea újra elmondta, azt amit akart. Néhány weboldalon újra lehet nézni a műsort, kellemes szorakozást hozzá.

2008-03-16

 
stealth
Kedves Fridus !

Egy kis pontositás. Nem az nyer, aki végigfut, hanem az, aki az első lesz :D

2008-03-14

 
Jocika
Kedves Mgdus !

Úgy imádom, h senki nem gondolkozik, csak ir ...
Mivel azonos pontszám esetén a NÉZŐK szavazata dönt, szerinted ki lehetett az utolsó a nézők szerint ????
Segitek, hátha egyedül nem megy : Vivien.
Mert ha nem ő az utolsó, nem esik ki, mivel a zsűrinél utolsó előtti volt. Nem érted, mi ? :D

2008-03-14

 
Orsi
A kamera azért ment Szulák Andreára, mert ő már beszélt, csak nem adtak hangot a mikrofonjára.

2008-03-13

 
F Mihaly
Gaba, nem tudni, hogy akkor akik Bogira szavaztak, azok kire szavaztak volna. Mert ugye Bogi a nulláról indult, és rengetegen szavazhattak Rá...Megmondom őszintén, hogy bennem is nagy empátiát keltett, ahogy Bogi mellett kampányoltak. Én most nem Bogi ellen vagyok! Félre értés ne essék. Csak nem tartom fairnek. Mégegyszer mondom, hogy egy produkció vs empátia verseny volt itt. Viviennek ott lett volna a helye a társulatban, remek hangja van. És itt szerintem igenis a hang számít. Ahogy a 83-as előadás résztvevői sem mérettek meg mitn színész. Lehet, hogy Alföldi Róbert azon is bealudt volna ahogy Vikidál lenyomta a Szállj fel a csillagokba számot, de az ábra akkor is az, hogy az volt a csúcs és utánozhatalan előadás. Na, nagyon elkanyarodtam....) Sziasztok:))

2008-03-13

 
mgdus
A zsüri tényleg nem akarta Vivient,de hogy a közönség akarta-e, azt nem tudjuk, mert nem ismerjük a szavazatok számát.

2008-03-12

 
Anonymus
Kedves Mindenki!

Én is igazságtalannak érzem a dolgot mivel, azt a fura dolgot vettem észre amit már a társulat oldalán is mondott valaki, hogy mielőtt Szulák Andrea beszélni kezdett volna ˝már ˝ráment˝ a kamera!Önök ezt előre tudták?
Vagy netán igaz az a szörnyű dolog amit páran terjesztenek(bár én még így sem hiszem el), hogy levannak osztva a szerepek! A március 1.-jei műsor után már nem tudom úgy nézni a műsort ahogy régen!
Sajnos!
Én mélyen tisztelem és sajnálom Bogit és meg is szeretném kérdezni,hogy javul-e már a hangja?

Várom válaszát:Egy ismeretlen társulat-rajongó

2008-03-11

 

További bejegyzések:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |