Zikkurat Színpadi Ügynökség

Vendégkönyv
[2045 bejegyzés]

Írjon vendégkönyvünkbe!

Gaba
Kedves Ági! Ha Bogi nem versenyez a betegsége miatt, akkor Vivien az utolsó és kiesik akkor is. Nem gondoljátok ezeket át ????

2008-03-11

 
kpéter
Én még mindig nem emésztettem meg hogy hogy lehet az hogy olyan jusson tovább,aki nem is szerepelt.Elég egy kicsit nyafizni?Aki beteg,az lemondja az előadást oszt annyi.Így lehet hiteltelenné tenni egy műsort.És jó lenne ha R.M.nem a nézőket tolná le.

2008-03-09

 
Fridus
Csak annyit fűznék hozzá, hogy egy futónak sem szavazzák meg az olimpiai érmet csak azért, mert törött lábbal megpróbált elrajtolni egy maratoni futáson. Nagyon fájó, de ilyenkor fel kell sajnos adni a versenyt, és az nyer csak, aki végig is futja a távot. Ez nem személyre szól, általánosságban ez a véleményem. Amúgy nagyon jó a műsor, sok sikert mindenkinek!!!

2008-03-09

 
margruber magdus
Azt tudjuk, hogy a zsüri nem akarta, hogy a közönság akarta-e, azt nem tudjuk, mert nem láttuk a szavazatok számát.

2008-03-09

 
Papp Zsolt
Csak gratulálni szeretnék az együttesnek és további sok sikert
jó erőt és egészséget kívánni a
tagoknak.Nem voltam Illés rajongó de most nemrég vásároltam meg a 2005 évi Csíkszeredai koncert dvd
lemezt és meg kell mondjam le vagyok nyűgözve de teljesen.
Fantasztikus zenészek és azt hiszem nyugodtan mondthatom ez
még ZENE ezt még muzsikának hívják.Már isten tudja hányszor
megnéztem de ezt nem lehet megunni azt hiszem példaértékű lehetne a mai úgynevezett zenélésnek.Az Őrs fantasztikusan dobol méltóképp helyettesíti tanítóját,Szörényi Levente hangja és játéka zseniális de ez
ugyanígy az összes tagra érvényes.Sajnálom hogy erre csak most 38 évesen jöttem rá.
Mégegyszer jó erőt egészséget kívánok a művészuraknak!

2008-03-09

 
Bea
Nem is tudom,hogy sírjak vagy nevessek.Úgy látszik ez egy ilyen ország.Itt nem az számít hogy kié a legjobb produkció ,itt az jut tovább, akit legjobban megsajnál a néző a szűri nyomására./lsd Csillag születik:Fábry és a mesemondó esete/
Hihetetlen,hogy olyan énekes jut tovább,aki NEM énekelt.Talán egyszer ha nálunk rendeznek majd olimpiát,nálunk tuti az lesz a bajnok aki elesik a cél előtt,de mi azért megszavazzuk majd neki.
Számomra nem dicsőség az,ha valaki úgy áll ki a színpadra,hogy tudja,hogy nem tud teljesíteni.Ez felelőtlenség a nézőkkel és saját magával szemben is.Persze hogy ilyen soha nem volt még,profi énekes ilyet nem csinál.
Szulák anyáskodása meg könnyes szeme egyszerűen csak hatásvadászat,nulla őszinteséggel.
Végül Kedves Rosta M.Nyugodtan fejezze be a nézők,hozzászólók kioktatását.Majd mi eldöntjük,hogy tetszik-e nekünk a műsor vagy sem.Azt is eldöntjük,hogy mire fordítjuk az energiánkat-az ön tanácsa nélkül.
És főleg azt,hogy nézzük-e továbbra is a műsorukat.Én és barátaim ,és családom pl. kiszálltunk ebből a népbutításból is,ahol eleve el van döntve minden,csak az emelt díjas sms a lényeg.

2008-03-09

 
Kávás István
A március 8-i döntőn Varga Lajos is beteg volt, s miután -sokunk szerint- meggyőzően elénekelte, s játszotta Nérót, s a zsűri ledorongolta, mégsem védekezett. A betegségével sem. Kiállt betegen, vállalta, hogy megméreti magát, s elfogadta,hogy megítéljék a teljesítményét- ki milyennek látta.
Ez nekem nagyon rokonszenves!

2008-03-09

 
F Mihály
Gaba, Vivien egyátalán nem volt és nem is lesz gyenge. Más kérdés, hogy a zsürinek nem volt szimpatikus. Ennyi. Ő már egy tapasztalt, és ebben a darabban is sokat bizonyított színésznő, és valóban nem egy megilletődött ki mit tud-os.
De én is elsősorban azt találom furcsának, hogy nem halasztották el Bogi fellépését. Úgy lett volna fair. Sokan szavaztak Bogira sajnálatból. Nem pedig a produkció alapján. Amit ugye a zsűri sem tudott értékelni.
Empátia vs produkció. Alma vs körte. Hogy is van ez??

Üdv. M.

2008-03-09

 
F Mihály
Csatlakozom a petícióhoz, Viviennek ot a helye a Társulatban.

Üdv. Mihály

ui. Hajrá Vivien!

2008-03-09

 
Bea
Szerintem Simon Boglárka remek énekesnő és aki már hallotta máshol is énekelni az tudja, hogy a Társulatban a helye. Csak arra vagyok kiváncsi, hogy ha nem lett volna a múlt héten ez a kellemetlen esemény, akkor mire fognák a dolgok alakulását? Valakinek ki kellett esni. A nézők igy döntöttek, ha reálisan nézzük, akkor Boglárka azzal hogy nem tudott fellépni eleve hátrányból indult és mégis sikerült neki továbbjutni. Ez azért csak jelent valamit. További sok sikert Boginak!

2008-03-08

 

További bejegyzések:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |